Παρουσίαση του βιβλίου «Το Σχολείο της Χαράς» της Βάνας Μυρωνάκη από τις εκδόσεις του ρ/σ Καρδιά 95 fm.​

Παρουσίαση του βιβλίου «Το Σχολείο της Χαράς» της Βάνας Μυρωνάκη από τις εκδόσεις του ρ/σ Καρδιά 95 fm.

H παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου «Το Σχολείο της Χαράς» της Βάνας Μυρωνάκη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου  2023 στο Θέατρο Τεχνόπολις.

Ένα βιβλίο που αφορά τον σχολικό εκφοβισμό και που εκδόθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης από τις εκδόσεις Καρδιά 95 fm.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρεβρέθηκαν. Ευχαριστούμε την κα. Σωτηρία Μαρτίνου, Οργανωτική Συντονίστρια του ΠΕ.Κ.Ε.Σ Κρήτης που μας τίμησε με την παρουσία της, τις δασκάλες των σχολείων, τους γονείς και φυσικά τα παιδιά.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
«Το Σχολείο της Χαράς» είναι ένα παιδικό παραμύθι για τον σχολικό εκφοβισμό όπου δόθηκε δίχως τη λύση της πλοκής με σκοπό να το ολοκληρώσουν τα παιδιά. Οι ιδέες τους μοναδικές καθώς και η εικονογράφηση που έγινε αποκλειστικά από τα παιδιά.
Το βιβλίο μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο ερέθισμα για καλές πρακτικές της πρόληψης και διαχείρισης του φαινομένου της σχολικής βίας γι’ αυτό είναι καλό να υπάρχει σε κάθε σχολική βιβλιοθήκη.
Στο τέλος υπάρχουν ερωτήσεις για την επεξεργασία του κειμένου, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορέσουν να μπουν στη θέση των ηρώων και να δώσουν την δική τους λύση στην πλοκή της ιστορίας.
Στον τίτλο το Σχολείο έχει ένα ανάποδο Σ, μια αναφορά στην δυσλεξία και μια υπενθύμιση ότι αυτά τα παιδιά έχουν τα δικά τους μοναδικά χαρίσματα.

Το βιβλιο θα μοιραστεί δωρεάν στα παιδιά, η πράξη αυτή είναι μια προσφορά από την Περιφέρεια Κρήτης.

Βρείτε μας στα social media

Παρουσίαση του βιβλίου «Το Σχολείο της Χαράς» της Βάνας Μυρωνάκη από τις εκδόσεις του ρ/σ Καρδιά 95 fm.​

Παρουσίαση του βιβλίου «Το Σχολείο της Χαράς» της Βάνας Μυρωνάκη από τις εκδόσεις του ρ/σ Καρδιά 95 fm. H παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου «Το Σχολείο της Χαράς» της Βάνας Μυρωνάκη

Read More »

Νέα έκδοση παιδικού βιβλίου «Θέλω να σου πω μια Λέξη!» από τις εκδόσεις Καρδιά 95!

Νέα έκδοση παιδικού βιβλίου «Θέλω να σου πω μια Λέξη!» από τις εκδόσεις Καρδιά 95! Η Βάνα Μυρωνάκη συγγραφέας των αγαπημένων παραμυθιών «Το κουβαράκι που ήθελε να αγαπάει», «Το δώρο της Πούλιας»,

Read More »

Παρουσίαση του καινούργιου παιδικού βιβλίου «Θέλω να σου πω μια Λέξη!» της Βάνας Μυρωνάκη από της εκδόσεις του ρ/σ Καρδιά 95 fm.

Παρουσίαση του καινούργιου παιδικού βιβλίου «Θέλω να σου πω μια Λέξη!» της Βάνας Μυρωνάκη από της εκδόσεις του ρ/σ Καρδιά 95 fm. Σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσαν οι εκδόσεις

Read More »