Νέα έκδοση παιδικού βιβλίου «Θέλω να σου πω μια Λέξη!» από τις εκδόσεις Καρδιά 95!

Νέα έκδοση παιδικού βιβλίου «Θέλω να σου πω μια Λέξη!» από τις εκδόσεις Καρδιά 95!

Η Βάνα Μυρωνάκη συγγραφέας των αγαπημένων παραμυθιών «Το κουβαράκι που ήθελε να αγαπάει», «Το δώρο της Πούλιας», «Δύο δελφίνια μια φορά» μας φέρνει το νέο της βιβλίο γεμάτο με Αγάπη «Θέλω να σου πω μια λέξη», από τις εκδόσεις του ραδιοφωνικού σταθμού Καρδιά 95 fm.

Το παραμύθι αυτό είναι έμμετρο. Τα παραμύθια αυτού του είδους που είναι σε μορφή μεγάλου ποιήματος, είναι πολύ ελκυστικά για τα παιδιά. Δεν διαβάζονται μόνο, αλλά και τραγουδιούνται, παίζονται, δραματοποιούνται, χορεύονται, γίνονται αιτία για δημιουργική ζωγραφική και για εκφραστική κίνηση. Επίσης, το γεγονός ότι είναι έμμετρο βοηθάει τα παιδιά να ανακαλύψουν τον ρυθμό της γλώσσας.

Το παραμύθι «Θέλω να σου πω μια λέξη» είναι ένα αλλιώτικο παραμύθι, αστείο, διασκεδαστικό, με ρυθμό και παιγνιώδη διάθεση. Η γλώσσα του είναι σπιρτόζικη με ευφάνταστη ζωγραφική από την ζωγράφο Ράνια Καλαϊτζάκη και προσεγμένη γραφιστική επιμέλεια από τον Γιώργο Πατεράκη. Μια πολύ όμορφη έκδοση από τις εκδόσεις του ραδιοφωνικού σταθμού Καρδιά 95 fm.

Στο παραμύθι δεν αναφέρεται η λέξη ως το τέλος. Τα παιδιά καλούνται να ανακαλύψουν από μόνα τους αυτή τη μοναδική, μαγική λέξη που πραγματικά γίνεται φως, ακτίνα χρυσή κι αγκαλιάζει όλη την γη!

Η πρώτη παρουσίαση για την κυκλοφορία του βιβλίου έγινε 12 Ιανουαρίου του 2023 στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου.

Βρείτε μας στα social media

Παρουσίαση του βιβλίου «Το Σχολείο της Χαράς» της Βάνας Μυρωνάκη από τις εκδόσεις του ρ/σ Καρδιά 95 fm.​

Παρουσίαση του βιβλίου «Το Σχολείο της Χαράς» της Βάνας Μυρωνάκη από τις εκδόσεις του ρ/σ Καρδιά 95 fm. H παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου «Το Σχολείο της Χαράς» της Βάνας Μυρωνάκη

Read More »

Νέα έκδοση παιδικού βιβλίου «Θέλω να σου πω μια Λέξη!» από τις εκδόσεις Καρδιά 95!

Νέα έκδοση παιδικού βιβλίου «Θέλω να σου πω μια Λέξη!» από τις εκδόσεις Καρδιά 95! Η Βάνα Μυρωνάκη συγγραφέας των αγαπημένων παραμυθιών «Το κουβαράκι που ήθελε να αγαπάει», «Το δώρο της Πούλιας»,

Read More »

Παρουσίαση του καινούργιου παιδικού βιβλίου «Θέλω να σου πω μια Λέξη!» της Βάνας Μυρωνάκη από της εκδόσεις του ρ/σ Καρδιά 95 fm.

Παρουσίαση του καινούργιου παιδικού βιβλίου «Θέλω να σου πω μια Λέξη!» της Βάνας Μυρωνάκη από της εκδόσεις του ρ/σ Καρδιά 95 fm. Σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσαν οι εκδόσεις

Read More »